Köpa hyresfastighet


Ny uppdatering av företagslån: 2024-05-25
Innehåller annonslänkar
Lendo företagslån
  • JÄMFÖR FÖRETAGSLÅN
  • Belopp: 50.000kr - 5 milj
  • Löptid: 6mån - 5år
  • Helt kostnadsfri att jämföra!
  • Ansökan på 1 min - svar inom ett dygn!
Mer info →
Kommentar:
Hos Lendo kan du i skrivande stund jämföra upp till 13 lån till företag. Du kan se aktuell lista över företagslån som dem jämför på deras hemsida. Lendo har samma ägare som bland annat Aftonbladet och Blocket.

Köpa hyresfastighet kan vara en väldigt bra affär – om man är väl påläst och har turen på sin sida. Den här sidan handlar om hur man kan köpa en hyresfastigheter och hur det kan gå till. Vi ger även exempel på företag som jobbar med just det och hur dom gör. Det finns många bolag på börsen som siktat in sig på hyresfastigheter bara och här listar vi även dom.

På den här sidan kan du själv jämföra företagslån. Så om du behöver finansiera ett köp med ett lån utan säkerhet så kan det kanske vara något för dig. Om du ska köpa en fastighet med fastigheten som säkerhet så bör du självklart även jämföra det. Än så länge kan du inte göra det här tyvärr men våran vision är att göra en sådan lista också.Kontakta oss om Köpa hyresfastighet

Om du vill kontakta oss om guiden Köpa hyresfastighet kan du välja mellan att maila oss eller skriva i formuläret. Vi försöker alltid svara på alla mail inom ett dygn.

Om Köpa hyresfastighet

Just nu är inte Köpa hyresfastighet mycket till guide men vi jobbar på att bygga ut den. Vi uppdaterar den öppet hela tiden så ni kan följa bygget mot visionen att vara en så komplett guide som möjligt för dig som planerar att köpa hyresfastighet. och då med fokuset på att finansiera fastigheten.