Lån till företag


Ny uppdatering av företagslån: 2024-05-25
Innehåller annonslänkar
Lendo företagslån
  • JÄMFÖR FÖRETAGSLÅN
  • Belopp: 50.000kr - 5 milj
  • Löptid: 6mån - 5år
  • Helt kostnadsfri att jämföra!
  • Ansökan på 1 min - svar inom ett dygn!
Mer info →
Kommentar:
Hos Lendo kan du i skrivande stund jämföra upp till 13 lån till företag. Du kan se aktuell lista över företagslån som dem jämför på deras hemsida. Lendo har samma ägare som bland annat Aftonbladet och Blocket.

Lån till företag är vad den här sidan handlar om. Så långt har du säkert redan förstått tror vi. Men vi lånar inte ut pengar själva utan vi listar enbart alternativ till lån du kan ta för att finansiera ett företag. Det finns en djungel med olika alternativ och det var därför vi startade den här sidan. Vi har absolut ingen komplett lista över alla sveriges lån till företag men däremot tror vi att vi har ett bra komplement till din egen jämförelse av företagslån.

Om Lån till företag

Vi listar många låneförmedlare som jämför lån till företag helt gratis. Där du sedan i lugn och ro kan se om det är någon alternativ som är bäst för just dig. Att säga att ett lån är bäst för alla är att ljuga. För det är inte så det fungerar med lån. Ett lån som är bäst för din kompis som driver företag behöver inte vara bäst för dig. Målet med den här sidan är däremot att försöka ge verktygen till besökare att själva hitta det bästa lånet för just dom och deras företag.